Herman Brood Art productenHerman Brood Art productenHerman Brood Art producten

Herman Brood 66 Birthday Party

Herman Brood 66 Birthday PartyUITNODIGING VOOR ALLE HERMAN BROOD FANS
MuzyQ studio’s te Amsterdam organiseert een benefiet avond op maandag 5 november tijdens de “Herman Brood 66 Birthday Party”

Tot onze verbazing is er tot op heden nog geen benefiet concert vanuit Nederland georganiseerd voor Pussy Riot, het meisjes punkbandje uit Moskou daarom in navolging van alle grote Buitenlandse acties organiseert MuzyQ studio’s ook een benefiet concert voor de Pussy Riot uit Moskou hier in Nederland!

Een persiflage op een vrijheidsbeleving/- uiting in Moskou door kunstenaars en deze Meisjes muzikanten, symbolisch gedaan in een kerk, is uitgelopen op een heel groot drama.
Deze zelfde toestanden, het beknotten van een dichterlijke vrijheid, kunstenaarsvrijheid en vrijheid van meningsuiting doet ons denken aan de tijden van de Amsterdamse Provo beweging in 1962… bij het beeld “het Lieverdje” op ‘t Spui.

Uiteindelijk werden er in Moskou van het bandje Pussy Riot deze meisjes tot 2 jaar werkkamp veroordeeld!!
Daarom wil MuzyQ studio’s in overleg met alle muzikanten hier in Nederland op de verjaardag van Herman Brood een Benefiet party organiseren waarvan het entreegeld wordt overgemaakt naar Free Pussy Riot. Dit kunstenaarscollectief gaat voor de meisjes zorgen zolang zij in het kamp moeten verblijven.

Koos van Dijk ,Herman Brood ontdekker en zijn Coach voor 30 jaar heeft zich bereid gevonden om mee te werken aan de organisatie van deze Benefit avond.

Het idee is dat alle deelnemende muzikanten één zelfgekozen cover gaan spelen van Herman Brood die 66 zou zijn geworden én daarom ook het nummer of Freedom: ‘Get your kicks on Route 66’ (the highway of freedom) op eigen wijze moeten vertolken.

Wees erbij, steun de vrijheid van Pussy Riot en vier samen met alle aanwezigen” the Herman Brood Birthday Party 66 “ en gun iedereen in deze wereld “the Highway to Freedom”

Herman Brood Expositie
Als een symbolisch cadeau en als Hommage voor Herman Brood zijn 66-ste verjaardag heeft MuzyQ in samen werking Herman Brood Art een prachtige Kunst tentoonstelling
samen gesteld in het MuzyQ Atelier , alle dagen vrij entree.

Kom allen maandag 5 november naar de MUZYQ AMSTERDAM - Doors open: 19.30 uur
Entree: minimaal € 6,60 voor the Pussy’s
Kaarten Reserveren: info@muzyq.com

MuzyQ Atlantisplein 1 1093 NE Amsterdam

Download hier de flyer


Herman BroodTerug naar nieuws
 
Vorige slide
Volgende slide
 
Sluit venster