Herman Brood Art productenHerman Brood Art productenHerman Brood Art productenHerman Brood Art productenHerman Brood Art producten

Taxatierapport

Laat uw Brood taxerenWilt u uw Herman Brood schilderij (opnieuw) laten taxeren voor bijvoorbeeld uw kostbaarheden verzekering? Een taxatie wordt uitgevoerd door Koos/Coach van Dijk zelf.

Indien u tevens wilt beschikken over een Certificaat van Echtheid bij het getaxeerde kunstwerk betaalt u een toeslag per kunstwerk. Bij taxatierapporten voor meerdere schilderijen geldt een kortingstarief voor elk volgende kunstwerk. Heeft u belangstelling in een taxatie van uw Herman Brood kunstwerk, neem dan per email contact op met Koos/Coach van Dijk via: koos@brood.nl (vermeld wel uw telefoonnummer).

 

Certificaat van echtheid

Koos/Coach van Dijk is het adres voor het uitgeven van echtheid certificaten en verzekering Taxatierapporten voor al uw Herman Brood kunstwerken. Koos/Coach van Dijk biedt u de mogelijkheid om uw schilderij, zeefdruk, tekening of striptekening de echtheid en de zekerheid te geven die Uw kunstwerk verdient.

Het Certificaat van Echtheid is een officiëel document waarop staat vermeld: naam eigenaar kunstwerk, naam van de taxateur, titel en het soort kunstwerk en datum van uitgifte. Het certificaat wordt ondertekend door Koos van Dijk/Coach. Prijs i.o.


 

 

 
Vorige slide
Volgende slide
 
Sluit venster